Dječji vrtić "SEGET"  •  Hrvatskog križnog puta 3, Seget Vranjica  •  21218 Seget Donji  •  021 880 306  •  kontakt@djecjivrtictratincica.hr

Misija i vizija

Naša misija

Dječji vrtić "Tratinčica" Seget Donji je ustanova za rani odgoj i obrazovanje, koja djeluje na području općine Seget. Kroz provedbu različitih programa utemeljenih na humanističko-razvojnom pristupu, usmjereni smo na razvoj dječjih potencijala, poštivanju dječjih prava i uvažavanju individualnih potreba djece. Svojim djelovanjem pružamo podršku obitelji, pridonosimo razvoju roditeljskih kompetencija i doprinosimo razvoju društvene zajednice.

Za naš vrtić volimo reći da je otvoreni vrtić. Otvoreni smo prema različitosti i uspješni u integraciji i inkluziji djece s posebnim potrebama. U središte rada stavljamo dijete. Putem sadržaja koji proizlaze iz interesa djece, omogućujemo razvoj njihovih aktualnih i potencijalnih funkcija i sposobnosti, ne zaboravljajući pri tom osmjeh i osjećaj radosti kojem težimo.

Posebnu brigu vodimo o optimalnom prepoznavanju i zadovoljavanju potreba i prava djece u svakodnevnim životnim situacijama.

Naša vizija

Vrtić kao mjesto rasta i razvoja svakog pojedinca u poticajnom okruženju.

Hrvatskog križnog puta 3
Seget Vranjica
21218 Seget Donji

021 880 306

021 880 306

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© 2021 Dječji vrtić "SEGET"  ·  Hrvatskog križnog puta 3, Seget Vranjica  ·  21218 Seget Donji
Pravo na pristup informacijama  ·  Izjava o kolačićima

Izrada, hosting i održavanje desk.hr